IKL - Ismét egy jó ügy mellé álltunk

Piramisepitohaz.hu /2021
.
10
.
11
.

IKL - Ismét egy jó ügy mellé álltunk
Bemutatjuk az Iván Kovács László emléktúrát és terepfutás versenyt

Idén a Gödi Lokálpatrióták Egyesület a Gödi Futóklub segítségével hagyományteremtő szándékkal, első ízben rendezi meg az Iván Kovács László (IKL) emléktúrát és terepfutó versenyt. A névadással a gödi ’56-os hős, Iván Kovács László emléke előtt tisztelgő program a szervezők reményei szerint hosszú éveken át lesz a tanulni, mozogni vágyó környékbeliek rendezvénynaptárának egyik biztos pontja.

Az IKL céljai

Az idén életre hívott kezdeményezés fő célja az egészségre való nevelés és a gödi túraösények népszerűsítése mellett a gödi Búzaszem Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tornatermének felépítéséhez való segítségnyújtás: minden, a nevezésekből befolyó összeg a tornaterem építési alapjába kerül, így az iskola tanulói végre korszerű körülmények mellett sportolhatnak és tarthatják a testnevelési órákat.

Hogyan segítünk mi?

A Piramis Építőház vezetése és dolgozói a cég alapítása óta szívükön viselik a környék közösségeinek sorsát, így cégünk minden egyes nevező után további 1000 forinttal járul hozzá az építési alaphoz.

Hogyan segíthetsz te?

A szervezők örömmel fogadnak tombola felajánlásokat, illetve segítők jelentkezését is várják. Amennyiben Te vagy a céged a fentiekkel, vagy akár egyéb módon szívesen csatlakozna e nemes kezdeményezéshez, úgy, kérjük bátran vedd fel a kapcsolatot Németh Györgyivel, a program koordinátorával a +36 20 480 3925-ös telefonszámon, vagy a godilokalpatriotak@gmail.hu email címen.

Mikor lesz az IKL?

A program tervezett időpontja: 2021. október 24. 9:00

A program részletei

A program részletei az alábbi oldalon találhatóak: https://www.godilokalpatriotak.hu/fooldal-2/ilk-emlektura-es-terepfutas-7km-14km-23km/

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.