Gránit Oroszlán Példakép díjat kapott Juhász Attila

Piramisepitohaz.hu /2023
.
11
.
23
.

Gránit Oroszlán Példakép Díjban részesítették múlt hét végén ügyvezetőnket! A Férfiak Klubja által szervezett, november 17-ei rangos gálán a Felelős Üzletember kategóriában tüntették ki Juhász Attilát.

Az Eiffel Műhelyházban tartott díjátadó gála fővédnöke Hornung Ágnes, családokért felelős államtitkár volt. Az eseményen részt vettek az öt kategória idei díjazottjai, a Gránit Oroszlán Példakép Testület tagjai, a média képviselői, valamint a korábbi évek kitüntetett személyiségei, összesen közel háromszáz meghívott vendég.

A Díjátadó Gálát, László Boldizsár és Szegedi Csaba, a Magyar Állami Operaház nemzetközi hírű kamara-énekesei és vezető szólistái nyitották, akiket Bartal László zongoraművész kísért. A művészek Giuseppe Verdi Traviatájának Germont áriáját és a Don Carlos című művének Szabadság kettősét hozták színpadra. A műsorvezető Gundel Takács Gábor volt.

Az elismeréseket immár hetedik alkalommal adta át a szervezet és ebben az évben is olyan példamutató férfiakat tüntettek ki öt kategóriában (apa, férfi pedagógus, mester, felelős üzletember és közéleti), akik a családjukért és a közösségükért vállalt felelősségükkel hozzájárultak a társadalmi fejlődéshez, a jövő nemzedék útjainak építéséhez. A díjakra jelöltek közül a tavaly elismerésekben részesült kiválóságok döntöttek.

"Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy ennyi különleges és értékes embert ismerhettem meg és én is közéjük tartozhatom!” – nyilatkozta Attila.

Az idén megválasztott példaképek között olyan követendő ikonok vannak, mint Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, Sasvári Sándor színművész, Vukics Ferenc alezredes, Keszthelyi Tibor vízilabda utánpótlás edző vagy Markovich Béla üzletember, a Mapei Kft. ügyvezetője.

No items found.

Talán ez is érdekelhet

A penész megelőzése helyes ablakbeépítéssel

Itt a fordulat: megkezdődtek a lakásépítések Magyarországon

Marketing Diamond Awards: Két kampányunk is díjazott lett

Kádas fürdőszoba 3,75 négyzetméteren?

Variációk egy témára: 3,75 négyzetméteres elegáns fürdőszoba

Újház Építőipari Trendmonitor – mostantól havonta

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.