Bemutatkoznak a "Pénz áll a házhoz" nyertesei

Piramisepitohaz.hu /2021
.
06
.
25
.

„Én eddig még sosem nyertem semmit…”

Így nyerj 500.000 Ft értékben a Piramisnál!

Nem is olyan régen az újHÁZ Centrum által szervezett "Pénz áll a házhoz!" nyereményjátékban összesen 5 millió forint értékű vásárlási utalvány talált gazdára a hálózat tagjainál a játékba regisztrálók között. Az egyik szerencsés nyertes nagy örömünkre éppen a mi egyik vásárlónk, Kenéz Attiláné volt. Mint minden építkezőnek-felújítónak, a Kenéz családnak is nagyon jól jött a nálunk nyert félmilliós utalvány. Íme a sztori, aminek a végén egy gödi család nagyon boldog lett 😊

„Egy örökölt nagy családi ház felújítás közepén járunk, így viszonylag rendszeresen járok a Pesti úti üzletbe. Valamelyik nap aztán láttam a plakátot, hogy lehet nyerni, de gondoltam, áhhh, úgysem én nyerek…” – kezdte a történetet a nyeremény átvételekor vásárlónk, Kenéz Attila.
Aztán Fanta Szilvia, az értékesítő, akinél vásárolni szoktam, szintén szólt, hogy nem akarok-e regisztrálni… na aztán gondoltam,hogy egy perc az egész, mit veszíthetek, és anyum email címét beregisztráltam. Pár nap múlva aztán anyu mondta, hogy jött valami e-mail a Piramistól, hogy nyertünk. Hihetetlen volt.”
Háromszor olvastam el az emailt, mire tudatosult benne, hogy tényleg 500.000 forint értékben nyertünk. Nagyon boldog voltam” – vette át a szót Attila édesanyja. „Tényleg a legjobbkor jött ez a nyeremény. Az alsógödi ház igen komoly felújításában vagyunk. A nyílászárók már újak és a falak átmozgatása is befejeződött. A szigetelés van soron, úgyhogy azt hiszem, hogy ez a nyeremény elég is lesz arra, hogy azt megoldjuk belőle. Annyira nagy segítség ez most, hogy az csak na... nagyon örül neki az egész család.

Kenéz család a nyeremény átvételekor meginvitált bennünket a munkálatok végén való bejárásra, így reményeink szerint októberben már be is mutathatjuk, hogy áll nyerteseink felújítása.

Még egyszer szívből gratulálunk és jó munkát kívánunk a Kenéz családnak!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Újabb visszaesés az építőiparban

Légy gödi építőanyag és barkácsáruházunk büféjének üzemeltetője!

Tavaszra várható az új otthonfelújítási program

Mivel jár egy nyílászáró csere?

Mik a szabvány ablakméretek?

Mikor érdemes szabvány ablakméretben gondolkozni, és mikor nem?

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.