Bemutatkoznak a "Pénz áll a házhoz" nyertesei

Piramisepitohaz.hu /2021
.
06
.
25
.

„Én eddig még sosem nyertem semmit…”

Így nyerj 500.000 Ft értékben a Piramisnál!

Nem is olyan régen az újHÁZ Centrum által szervezett "Pénz áll a házhoz!" nyereményjátékban összesen 5 millió forint értékű vásárlási utalvány talált gazdára a hálózat tagjainál a játékba regisztrálók között. Az egyik szerencsés nyertes nagy örömünkre éppen a mi egyik vásárlónk, Kenéz Attiláné volt. Mint minden építkezőnek-felújítónak, a Kenéz családnak is nagyon jól jött a nálunk nyert félmilliós utalvány. Íme a sztori, aminek a végén egy gödi család nagyon boldog lett 😊

„Egy örökölt nagy családi ház felújítás közepén járunk, így viszonylag rendszeresen járok a Pesti úti üzletbe. Valamelyik nap aztán láttam a plakátot, hogy lehet nyerni, de gondoltam, áhhh, úgysem én nyerek…” – kezdte a történetet a nyeremény átvételekor vásárlónk, Kenéz Attila.
Aztán Fanta Szilvia, az értékesítő, akinél vásárolni szoktam, szintén szólt, hogy nem akarok-e regisztrálni… na aztán gondoltam,hogy egy perc az egész, mit veszíthetek, és anyum email címét beregisztráltam. Pár nap múlva aztán anyu mondta, hogy jött valami e-mail a Piramistól, hogy nyertünk. Hihetetlen volt.”
Háromszor olvastam el az emailt, mire tudatosult benne, hogy tényleg 500.000 forint értékben nyertünk. Nagyon boldog voltam” – vette át a szót Attila édesanyja. „Tényleg a legjobbkor jött ez a nyeremény. Az alsógödi ház igen komoly felújításában vagyunk. A nyílászárók már újak és a falak átmozgatása is befejeződött. A szigetelés van soron, úgyhogy azt hiszem, hogy ez a nyeremény elég is lesz arra, hogy azt megoldjuk belőle. Annyira nagy segítség ez most, hogy az csak na... nagyon örül neki az egész család.

Kenéz család a nyeremény átvételekor meginvitált bennünket a munkálatok végén való bejárásra, így reményeink szerint októberben már be is mutathatjuk, hogy áll nyerteseink felújítása.

Még egyszer szívből gratulálunk és jó munkát kívánunk a Kenéz családnak!

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Így nyerj 2 milliót hőszigetelésre!

Fuss az iskoládért! - sporttal az oktatásért

IKL - Ismét egy jó ügy mellé álltunk

Itt a vége? Elindult az építőanyagok árcsökkenése?

Az újHÁZ Centrum vezérigazgatója, Dr. Rázsóné Szórády Csilla a Property Investment Forum 2021-en!

Itt a szeptemberi SuperShop akció!

Megnézem

BURKOLAT KATALÓGUS

LAMINÁLT KATALÓGUS

ROYO FÜRDŐSZOBA-BÚTOROK