Adni jó!

Piramisepitohaz.hu /2021
.
12
.
09
.

Kilenc raklapnyi burkolattal segítettük a Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézményt.

A Dunakanyar szívében, Sződliget külterületén működő Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézmény mintegy 110 értelmileg akadályozott felnőtt gondozó célú otthona.

Ottjártunkkor a napnál fényesebben kiderült, hogy az 1860 körül épült Floch-Reyhersber kúria területén működő intézmény sokkal több, mint ahogy azt laikusként képzelnénk. Az ott dolgozók odaadó munkájának hála, a lakók igazi támogató, inspiráló környezetben bontakoztathatják ki a bennük rejlő értékeket.

Sportfoglalkozások, szakkörök sokasága, és az emberi segítőkészség legszebb példájául szolgáló gondozók együtt teremtenek egy olyan csodahelyet, amit csak támogatni lehet.

A minimum, amit értük tehettünk, hogy mintegy 300 négyzetméternyi, 1,2 millió forint értékű burkolóanyaggal segítettük a mosókonyha és más kiszolgáló helyiségek korszerűsítését.

Ezúton is köszönjük, hogy Baloghné Tóth Tímea vezető ápoló kedves idegenvezetése alatt bepillanthattunk az intézmény életébe. Igazán felemelő élmény volt.

Az összesen öt településen működő Pest Megyei Viktor Egyesített Szociális Intézményben folyó munkáról még többet tudhattok meg a honlapjukon: www.pmveszi.hu

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Vidámságot csempészünk a kis iskolások mindennapjaiba

5000 négyzetméteres építőanyag- és barkácsáruház nyílt Gödön

Újabb darus teherautóval bővül flottánk

I. Újház Feszt Gödön – megnyitottuk új építőanyag- és barkácsáruházunkat!

Tuzson Bence, Magyarország igazságügyi minisztere is ellátogatott új áruházunkba

2023. JÚLIUS 22-ÉN KÖLTÖZÜNK – TUDJ MEG MINDENT EGY HELYEN!

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.