A Schiedellel mindenképpen nyersz!

Piramisepitohaz.hu /2018
.
12
.
05
.

Azt is mondhatnánk, ha már egyszer nálunk vásárolsz, mindenképpen nyersz a Schiedellel egy kiváló minőségű kéményrendszert, mert évtizedekig elégedett leszel vele.

Azonban éppen most, Karácsony előtt történt meg, hogy egy berkenyei, nagyon kedves házaspár Schiedel kéményrendszerük árát nyerte vissza.

„Amikor első alkalommal Önöknél jártunk, Gábor említette, hogy érdemes itt megvásárolni a kéményünket, mert tavaly is az egyik vevője nyert. Ez akkor olyan hihetetlennek tűnt számunkra, ezért nem is gondoltuk, hogy esélyünk lehet. Most pedig itt vagyunk az átadáson.” – nyilatkozta Jeszenszky Árpád és felesége

„Most is zajlik az építkezésünk, jelenleg a szerkezetkész állapotnál tartunk, így a kémény már elfoglalta méltó helyét. Kétkürtős kéményt választottunk, mert a vegyestüzelésű kazán mellett téglakályhát is tervezünk a nappaliba. A család is sokat segít, hogy minden rendben menjen.

A kéményünk szakszerű beépítését kőművesünkre bíztuk, díszburkolatát pedig édesapámmal együtt készítettem.” – mesélte Árpád

A nyereményt Juhász Attila, a Piramis Építőház Kft. ügyvezetője nyújtotta át a családnak.

„Nagyon örülök, hogy jó helyre került vissza ez az összeg, hiszen tudjuk, hogy egy építkezés kellős közepén minden forintnak helye van. Kívánom, hogy a most induló belső munkálatokhoz ugyanilyen okosan és körültekintően válasszanak a kiváló minőségű építőanyagokból, és terveiknek megfelelően alakítsák ki a családi fészket.”

No items found.

Talán ez is érdekelhet

Így nyerj 2 milliót hőszigetelésre!

Fuss az iskoládért! - sporttal az oktatásért

IKL - Ismét egy jó ügy mellé álltunk

Itt a vége? Elindult az építőanyagok árcsökkenése?

Az újHÁZ Centrum vezérigazgatója, Dr. Rázsóné Szórády Csilla a Property Investment Forum 2021-en!

Itt a szeptemberi SuperShop akció!

Megnézem

BURKOLAT KATALÓGUS

LAMINÁLT KATALÓGUS

ROYO FÜRDŐSZOBA-BÚTOROK