Legyél KREATÍV csapatunk
új építőkockája!

Ez a meghirdetett pozíció rád vár, ha gyerekkorodban szerettél legózni, felnőttként pedig érdekel, hogyan lesz a telekből ház, majd a házból nagybetűs otthon és a közösségi média platformokat nemcsak szórakozásból nézegeted, hanem azért is, hogy megfigyeld az emberek viselkedését.

Görgess tovább, ha magadra ismertél, mert lehet, hogy pár héten belül te leszel a marketingcsapatunk tartalomfelelőse.

Így segíthetsz letenni a következő mérföldköveinket

A fő feladatod az lesz, hogy írásaiddal megtaláld az utat az építkezés és felújítás előtt álló közösségünk szívéhez.

Elsősorban a következő feladatokban számítunk rád:

 • inbound kampányok összeállítása. Mindig előre megbeszéljük, milyen terület, témakör legyen fókuszban (pl. új termék bevezetése, vásárlásösztönzés, segítség a Hr-nek) és ehhez milyen eszközöket vonjunk be. Tehát a keretrendszert közösen találjuk ki, a részleteket viszont rád bízzuk.

 • a közösségnek hasznos tartalmak posztolása a social media felületeinken. Remélhetőleg ezt nem ad hoc jelleggel teszed, hanem egy alaposan átgondolt és leírt elképzelés alapján, amivel megkönnyíted a saját és az egész marketingcsapat életét – akik segítenek felvázolni a körvonalakat.

 • a weboldalunk  híreinek rendszeres frissítése és termékcsoportokat átölelő e-bookok írása: ide elsősorban olyan szöveges tartalmakra van szükségünk, aminek összeállításában segítenek a gyártók anyagai, de a benned szunnyadó grafomán énednek is van terepük.

 • közös munka a társosztályokkal. Azért tartunk ott, ahol, mert egy nagy család vagyunk, ahol minden terület segít egymásnak. Ez azt jelenti, hogy nem a saját burkodban fogsz dolgozni, hanem az értékesítéssel, beszerzéssel, fejlesztéssel, logisztikával, Hr-rel szoros együttműködésben, hogy információkat, adatokat kérj tőlük (vagy megkérdezd, miben segíthetsz nekik).

 • PPC kampányok elindításának támogatása és egyeztetés az online ügynökséggel. Nem mások helyett kell dolgoznod, csak arról van szó, hogy szükségünk van valakire, akinek a kezében összefutnak a tartalmi szálak, tehát átlátja, melyik felületen hányadán állunk.

 • új alkalmazások bevonása az elemzésekhez. A vásárlói elégedettség mérése mellett a konkurencia tevékenységét szeretnénk határozott keretek szerint figyelemmel kísérni.

 • néhány operatív feladat ellátása. Mindannyian végzünk adminisztratív munkát, a te feladataid között is szerepel majd.

Tisztában vagyunk vele, hogy a leírt feladatkörök alapján a pozíció nem egy emberesnek tűnik, de hidd el, az lesz, mert nem mindent egyszerre kell csinálnod és mindig lesznek prioritások. Elő fognak fordulni húzós időszakok – mint mindenhol –, de mivel azt szeretnénk, hogy minél tovább velünk maradj, ezért nem teszünk rád akkora terhet, hogy túlhajszolt legyél és kiégj.

Velük fogod tölteni a napjaidat

Az utóbbi évtizedekben a Dunakanyar egyik legszebb részén halmozzuk a sikereket, amelynek alapesszenciája a nyitottságunk és a folyamatos újdonságok iránti étvágyunk. Nemcsak jó szakemberek, hanem jó emberek is szeretnénk lenni, ezért figyelünk a környezetünkre, ami azt jelenti, hogy a természet mellett a környéken élőkkel is törődünk.

A marketinges kis csapatunknak jelenleg két oszlopos tagja van: Ildikó, a marketingvezetőnk és Ákos, a grafikusunk. Lehet, hogy éppen téged keresünk melléjük GÖDI BÁZISUNKRA.

Ildikó türelmesen válaszol, ha elakadsz valamiben és az első időszakban segít, hogy minél gyorsabban és jobban beilleszkedj. Utána félig elengedi a kezedet és hagyja, hogy csináld a dolgodat, de rendszeresen fogtok beszélni és marketingstratégiai kérdésekben egyeztetni.

Ákos felel a vizuális megjelenésünkért, ezért gyakran fogsz vele is kommunikálni. Különösen kezdetben, mert szeretnénk, ha fel tudnád venni azt a szemüveget, amivel a Piramis képi világát megalkotjuk.

Ilyen érzés a Piramishoz tartozni

„A családias légkör az első pillanatban érződött, amikor elkezdtem a Piramisnál dolgozni. Számomra nagyon fontos a jó hangulat, mivel így tudjuk az ügyfeleket minőségi kiszolgálásban részesíteni. A szakmai fejlődés folyamatosan támogatva van a vezetőm és a kollégáim részéről. A munkám nagyon változatos, mivel nincs két egyforma fürdőszoba, így a kreativitásomat is napról napra kamatoztathatom. Bátran ajánlom a Piramist minden olyan munkavállalónak, aki egy jó csapat része szeretne lenni és jókedvűen szeretné eltölteni a munkanapjait.”

Szikriszt Ágnes
burkolat-szaniter értékesítő
/ Pesti út

„Én igazán jól érzem itt magam, mert kiszámítható a munkaidőm és nem monoton a munkavégzés. Könnnyű volt a beilleszkedésem, mert segítőkészek a kollégák. Ha problémám akadna a magánéletben, igazán megértő és segítőkész a vezetőség.
Nagyon jó, hogy ilyen rugalmas a cég! Nekem a sofőr munka mindig is célom volt. Itt raktárosi munkakörbe vettek fel, de nagyon örülök, hogy már a próbaidőm végére lehetőségem adódik arra, hogy tehergépkocsi-vezetői feladatkörbe kerüljek át.”

Horváth Arnold
tehergépkocsi vezető /Oázis telephely

„Azért szeretek itt dolgozni, mert a szakirányú végzettségemnek megfelelő munkát végezhetek. Szeretem a tanult szakmámat, szeretek az emberekkel, a vásárlókkal foglalkozni. A munkahelyemen folyamatos technológiai, szakmai tovább képzések szinten tartják, fejlesztik szakmai tudásomat. Az eltelt 10 évben sikerült megfelelő partner kapcsolatot kialakítani. Bizakodó vagyok a jövővel kapcsolatban, bízom a cégünk és saját sikeremben egyaránt.”

Farkas Péter (Petya)
értékesítő / Pesti út

Szerintünk ilyen vagy

 • Elég önálló ahhoz, hogy be tudd osztani az idődet, megoldj egy eléd kerülő problémát és nem félsz segítséget kérni, ha elakadsz vagy elbizonytalanodsz.

 • A kommunikáció a véredben van, ami írásban és szóban egyaránt megmutatkozik – erre azért van szükség, mert az online világ mellett az is fontos, hogy velünk megtaláld a közös hangot.

 • Felelősséget vállalsz azért, amit csinálsz. Hibázni emberi dolog, amivel nincs gond. Azzal viszont van, ha beismerés helyett másokra mutogatsz és a körülményeket okolod.

 • Igényes vagy a munkádra. Nem az állandó tökéletességet várjuk el, hanem azt, hogy ne csapd össze a feladataidat „jó lesz az úgy” felkiáltással.

 • Kellő empátia van benned és képes vagy a saját érdekeiden, szempontjaidon túlnézni. Erre nemcsak a közös ötleteléseknél lesz szükséged, hanem akkor is, amikor egy ügyfélnek reagálsz egy tartalommal kapcsolatos kérdésére vagy marketinges anyagon dolgozol és a célcsoport fejével kell gondolkodnod.

 • Térkép nélkül is eligazodsz a social media útvesztőjében. Tehát tudod, melyik platform milyen célcsoportot vonz, átlátod, hol éri meg aktívnak lennünk és melyik felületen milyen tartalmak hoznak nagy eléréseket.

 • Csapatot keresel. A kezdetek óta családként gondolunk egymásra a Piramisnál, ezért ha inkább magányos farkas típus vagy, akkor nem biztos, hogy gördülékenyen tudunk jó kapcsolatot kialakítani.

 • Tudod tartani a határidőket. Nemcsak egy nagy projektben, hanem az ahhoz kapcsolódó kisebb feladatokban is és kétségbeesés nélkül újratervezel, ha egy feladat 1-2 napot csúszik (persze nem ezt veszed alapnak).

 • Tanulni akarsz és fejlődni. Ehhez rengeteg segítséget adunk (például könyveket, képzéseket, videós anyagokat, stb. javaslunk), de a szándéknak benned kell meglennie.

Előnnyel indulsz, ha…

 • legalább 1-3 éves marketinges tapasztalatod van.

 • az angoltudásod megüti a kommunikációs szintet.

 • van tapasztalatod a szolgáltatás vagy építőipar területéről.

 • részt vettél már ügyfélszolgálati és vagy sales tevékenységben.

 • dolgoztál már CRM vagy más marketingautomatizációs szoftverrel.

 • kezeltél már Google Ads és Facebook-hirdetéskezelőt, illetve érted a Google Analytics nyelvét.

Jelentkezem, szerintem engem kerestek

Kérlek, ne jelentkezz, ha…

Muszáj erre is kitérnünk pár szóban (különösen a jelenlegi gazdasági helyzet ismeretében). Biztosak vagyunk benne, hogy megérted, nem tudunk hosszú távon olyannal dolgozni, aki csak azért jelentkezik, mert „kellene neki valami munka”.

Most barátkozol a marketingszakmával.
Mindannyian voltunk kezdők és ez teljesen rendben van, de most nem gyakornokra van szükségünk, hanem olyanra, aki már benne van a felsorolt feladatok nagy részében.

Éppen ezért azt kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha tényleg szimpatikusak vagyunk neked és biztos vagy benne, hogy el tudod látni a felsorolt feladatokat.

Csak egymás idejét rabolnánk, ha

 • Most barátkozol a marketingszakmával. Mindannyian voltunk kezdők és ez teljesen rendben van, de most nem gyakornokra van szükségünk, hanem olyanra, aki már benne van a felsorolt feladatok nagy részében.

 • Gyakran negatívan állsz egy-egy helyzethez, előszeretettel mutogatsz másokra és a körülményekre.

 • Rosszul vagy a pörgéstől és az elvárásoktól. Nézd, mindannyian sokat dolgozunk, de ezt nem éljük meg tehernek és nem panaszkodunk állandóan, mert szeretjük, amit csinálunk.

 • Nem akarsz új dolgokat tanulni, mert szerinted elég az, amit évekkel ezelőtt megtanítottak az egyetemen.

 • Szétszórt vagy, nem tudsz priorizálni és bepánikolsz, amikor eléd kerül egy hosszabb feladatlista.

 • Hajlamos vagy vérig sértődni az építő jellegű kritikán.

Így küldd el a jelentkezésedet

Küldd el a rövid önéletrajzodat (lépj ki bátran a sablonokból és csillogtasd meg a kreativitásodat) az allas@piramisepitohaz.hu e-mail címre egy 3-5 soros kísérőlevéllel, amiben leírod, miért szeretnél velünk dolgozni. Ehhez csapd hozzá néhány referenciádat és a fizetéssel kapcsolatos elképzelésedet.

Referencia lehet egy csokor Facebook-poszt, Ads-hirdetések, blogbejegyzések vagy egy szívedhez közel álló marketingkoncepció.

Két fontos dolog:

 1. 1.) a kísérőlevél nem egy tucatszám megírt motivációs levelet jelent, hanem a rólunk alkotott őszinte benyomásodat, gondolataidat.

 2. 2.) csak a "Tartalommarketing specialista álláspályázat" tárgysorral érkező leveleket nyitjuk meg és csak akkor indulsz eséllyel az interjúztatásra, ha referenciát is mutatsz.

(Ezekkel az apróságokkal is csak azt szeretnénk elkerülni, hogy feleslegesen raboljuk egymás idejét.)
Köszönjük, hogy végigolvastad a hirdetésünket.

Ezen az űrlapon keresztül is jelentkezhetsz a pozícióra:

Jelentkezem az állásra
[Maximális fájlméret: 10MB]

[Maximális fájlméret: 10MB]

[Maximális fájlméret: 10MB]

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.Építőanyag értékesítő

Büszkék vagyunk arra, hogy a több mint 25 éve alapított Piramis Építőház Kft. az egyik leggyorsabban fejlődő építőanyag kereskedés Pest vármegyében. Az Újház hálózat kiemelt tagjaként számunkra legfontosabb a vásárlóink bizalma és elégedettsége. 170 kollégánk és 20 tehergépjármű dolgozik azon, hogy vásárlóink örömmel térjenek vissza hozzánk. 2023-es dolgozói elégedettség-mérésünk alapján kollégáink 94%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak ezt a munkahelyet.

Dinamikusan fejlődő cégünk kereskedelmi üzletága keresi  Építőanyag értékesítő csapattagját, aki szakmai tudásával, aktív és lendületes munkájával szívesen hozzájárulna közös sikereinkhez!  

A munkavégzés helye: Göd

Miért válassz minket?

 • Versenyképes jövedelmet, dolgozói vásárlási kedvezményt, határozatlan idejű munkaszerződést, utazási támogatást biztosítunk számodra;  
 • Munkád során egy stabil hátterű, a piacon vezető szerepet betöltő, jó nevű cég áll mögötted, ahol minőségi termékeket értékesíthetsz;
 • Szakértő, tapasztalt kollégák támogatnak majd mind a kereskedelem, beszerzés, szállítás, marketing terén;
 • Szakmai felkészülésedhez is teljes körű támogatást kapsz, majd rendszeres szakmai képzéseinken folyamatosan bővítheted tudásod;
 • Családias munkahelyi légkör, fiatal, dinamikus csapat, támogató vezetőség jellemez bennünket;

Ezekben a feladatokban számítunk Rád:

 • A telephelyen forgalmazott építőanyagok, nyílászárók és árucikkek helybeni értékesítése, a vevők kiszolgálása
 • Értékesítési volumen növelése keresztértékesítéssel;
 • Ajánlatok készítése, továbbítása a vevők felé, az ajánlatok ütőkövetése;
 • A megrendelésekkel kapcsolatos áralkuk eseti lebonyolítása;
 • A beérkező telefonos információkérések teljesítése, szakmai tanácsadás nyújtása a vevők felé;
 • Reklamációkezelés a saját ügyfelek és/vagy a saját termékkör tekintetében;
 • Szállítólevelek és számlák kiállítása, ügyintézésre továbbítása;
 • Rendszeres beszámolók a kiskereskedelmi vezető felé.

Te vagy az ideális jelölt, ha:

 • min. 3 éves értékesítői, (építőanyag értékesítői tapasztalat előny);
 • erős kereskedelmi szemlélettel rendelkezel;
 • kitűnően és meggyőzően kommunikálsz szóban és írásban;  
 • ügyfélközpontú attitűddel, csapatszellemű hozzáállásoddal; nyitott, udvarias és közvetlen személyiségeddel számíthatunk rád;
 • önálló, eredményorientált munkavégzés jellemez, amelyben megújulásra való igényed és gyors adaptációs képességed segít;
 • napi feladataidat rugalmasan, jó helyzetfelismeréssel látod el, amelyben fejlett problémamegoldó képességed is segít.
 • társalgási szinten beszélsz angolul.

Előnyt élvezel a többi jelölttel szemben, ha:

 • kiterjedt, széles körű kapcsolatrendszered támogathat munkádban;  
 • ügyfélkapcsolati rendszerismerettel, gyakorlati tapasztalattal büszkélkedhetsz;

Szeretnél többet tudni?

Ha a fentiek alapján el tudod magad képzelni nálunk, akkor kérünk, hogy fényképes szakmai önéletrajzod, fizetési igényed megjelölésével és esetleges referenciáid (név, telefonszám) megadásával küldd el nekünk az allas@piramisepitohaz.hu  e-mail címre.

Ha kérdésed van, hívd Eisenberger Mariannt a +3620 237 4513 -as telefonszámon.

Miért szeretnek kollégáink nálunk dolgozni?

2022-es dolgozói elégedettség-mérésünk alapján kollégáink 98%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak ezt a munkahelyet.

Amit a leginkább szeretünk a Piramisban:

„A csapatot, amelyben dolgozhatok, a kollégáimat, a munkámat, amit nap mint nap végzek és a SIKERT, amit ezáltal elérek!”

„Biztonságot adó munkahely.”

„Elismerik a munkámat, és nagyon jó érzés látni a megvalósulás sikereit, amit közösen értünk el (csapat).”

„Családias hangulat, kellemes környezet.”

„A vállalati kultúra, vezetőség hozzáállása, munkahelyi légkör, rendelkezésre álló eszközök.”

„Stabil munkahely.”

„Vidám, családbarát, érvényesül a munka-és magánélet egyensúlya.”

„A folyamatos törekvést arra, hogy jobbak legyünk.”

„Rugalmasság, emberközeliség, jó csapat.”

Ha még többet szeretnél megtudni kollégáink véleményéről és cégünkről, nézd meg honlapunk Karrier menüpontját, vagy Facebook oldalunkat (Új Ház Centrum Piramis Építőház Kft)!

JELENTKEZEM AZ ÁLLÁSRA

[Maximális fájlméret: 10MB]

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.
Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.

Miért szeretnek kollégáink nálunk dolgozni?

2020-as dolgozói elégedettség-mérésünk alapján kollégáink 98%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak ezt a munkahelyet.

Amit a leginkább szeretünk a Piramisban:

 • „Nagyra értékelem közvetlen kollégáimat.”
 • „Családbarát, odafigyelnek az alkalmazottakra.”
 • „A pozitív, rugalmas hozzáállást, a családcentrikusságot és a jó csapatot.”
 • „Az elkötelezettséget, az empátiát, az egyértelmű célokat.”
 • „Stabil, megbízható megélhetést biztosító munkahely.”
 • „Folyamatos a fejlődés, az újításra való törekvés.”
 • „Példaértékű a segítőkészség és a fejlődési vágy – a megvalósulás gyors üteme.”

Ha még többet szeretnél megtudni kollégáink véleményéről és cégünkről, nézd meg honlapunk Karrier menüpontját, vagy Facebook oldalunkat (Új Ház Centrum Piramis Építőház Kft)!

Kapcsolódó

Hogyan lehetsz nálunk sikeres pályázó?

Itt megosztjuk Veled, hogyan is zajlik nálunk az új kollégák kiválasztása.

Megnézem

Ragasztásechnikai katalógus

Katalógusunk bemutatja a piacon elérhető ragasztástecnikai termékeket.