Kivitelezői támogatói program

indul a Kivitelezői regisztráció!

A Piramis Építőház és a kivitelezők együttműködése az
otthonfelújítási program keretében.

Segítsük egymást!

Óriási az érdeklődés a 2024. július 1-jén induló új Otthonfelújítási Programmal kapcsolatban.

A Piramis Építőház előzetes regisztrációt hirdetett azoknak, akik a feltételeknek megfelelő - 1990. december 31. előtt használatbavételi engedélyt kapott - családi házzal rendelkeznek. A program által támogatott felújításokat tervezők előzetes regisztrációt követőn vehetik igénybe teljes körű tanácsadói szolgáltatásunkat, melyben az első lépésektől a felújítási folyamat végéig elkísérjük és segítjük őket abban, hogy hiánytalan és hibamentes pályázatot nyújtsanak be.

Jelenleg több, mint 2000-en tiszteltek meg minket regisztrációjukkal, akiknek a megfelelő építőanyagokon túl kivitelezőkre is szükségük lesz.

Az Otthonfelújítási Program mintegy 20.000 családi ház megújítását jelenti  a hazai építőipari alapanyaggyártók és kivitelezők számára. A Piramis Építőház együttműködési támogatást nyújt azon kivitelező partnerek számára, akik az Otthonfelújítási program keretein belül kivitelezési munkákat vállalnának.

Miben segít Neked kivitelezőként a Piramis Építőház csapata?

  • Segítünk a regisztrációban azon a központi felületen, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy jobb feltételekkel, magasabb előleget tudj lehívni.

  • Elfogadott szerződésmintát bocsátunk a rendelkezésedre, hogy a munkadíjad garantáltan elszámolható legyen.

  • Igény szerint segítünk abban is, hogy a több mint 2000 előregisztrált ügyfelünkből a tevékenységi körödnek megfelelően megkeressenek.

  • Információt nyújtunk azokról az építőipari termékcsoportokról, munkadíjakról és szolgáltatások listájáról, amelyek a programban elszámolhatóak.

  • A regisztrációt követően pontos információid lesznek: levélben, valamint online tájékoztatókon folyamatosan meg fogjuk osztani a legfrissebb híreket, változásokat és tapasztalatokat a felújítási program azon pontjaiban, amelyek a kivitelezésekkel kapcsolatosak.

nézd meg, mit mondtak rólunk ügyfeleink

ITT TUDSZ regisztrálni A Kivitelezői támogatói programra!

A REGISZTRÁCIÓ SEMMIFÉLE KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR, VISZONT JELENTŐS ELŐNYRE TEHETSZ SZERT!

A felújítási program során milyen területen tudsz kivitelezést vállalni?*(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Összességében mely építőipari szakterületen mozogsz otthonosan?*(Akár több választ is megjelölhetsz. Kérlek, itt újra jelöld be azt a tevékenységikört is, amit az előző kérdésben, a felújításnál bekattintottál.)
Melyik vármegyében tudsz kivitelezést vállalni?*(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Milyen felületen szeretnéd, hogy a leginkább kommunikáljunk veled?(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.