Kivitelezői támogatói program

Kivitelezői regisztráció!

A Piramis Építőház és a kivitelezők együttműködése az otthonfelújítási program keretében. Segítsük egymást!

Óriási az érdeklődés a 2024. április 5-én bejelentett, új Otthonfelújítási pályázattal kapcsolatban. A Piramis Építőház előzetes regisztrációt hirdetett meg azoknak, akik a feltételek szerinti családi házzal rendelkeznek. A regisztráció után ingyenes tanácsadói szolgáltatásunkat vehetik igénybe, amely alapján az első pályázati lépésektől a felújítási folyamat végéig elkísérjük a hozzánk forduló lelkes felújítókat.

Jelenleg több, mint 1000-en tiszteltek meg minket regisztrációjukkal, akiknek a megfelelő építőanyagokon túl szakemberekre és kivitelezőkre is szükségük lesz.

A tárca szerint az otthonfelújítási program mintegy 130 milliárd forint megrendelés-állományt jelent a hazai építőipari alapanyaggyártók és kivitelezők számára. A Piramis Építőház ezért szeretne együttműködni azokkal a kivitelezőkkel, akik segítsége szorulnak az Otthonfelújítási programmal kapcsolatban.

Miben segít téged kivitelezőként a Piramis Építőház csapata?

  • Segítünk a regisztrációban azon a központi felületen, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy elszámolhatók legyenek a munkadíj számlák a programban.

  • Rendelkezésre bocsátunk elfogadott minta szerződést, illetve a helyes munkadíj számla formátumot, hogy senki ne vesszen el a pályázat útvesztőiben.

  • Pályázat vásárlási előleg lehívásának lehetőségében való információnyújtás.

  • Munkaközvetítés a hozzánk beérkezett több, mint 1000 előregisztrációból.

  • Elszámolható építőipari termékek és feltételek listájának rendelkezésre bocsátása.

  • A kivitelezői regisztráció után hírlevélben, valamint online tájékoztatókon folyamatosan meg fogjuk osztani a legfrissebb híreket, változásokat és tapasztalatokat a felújítási program azon pontjaiban, amelyek a kivitelezésekkel kapcsolatosak.

nézd meg, mit mondtak rólunk ügyfeleink

ITT TUDSZ regisztrálni AZ Kivitelezői támogatói programra!

A REGISZTRÁCIÓ SEMMIFÉLE KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR, VISZONT JELENTŐS ELŐNYRE TEHETSZ SZERT!

A felújítási program során milyen területen tudsz kivitelezést vállalni?*(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Milyen egyéb építőipari szakterületen mozogsz otthonosan?*(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Melyik vármegyében tudsz kivitelezést vállalni?*(Akár több választ is megjelölhetsz.)
Milyen felületen szeretnéd ha leginkább kommunikáljunk veled?(Akár több választ is megjelölhetsz.)

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.