Jön a júniusi
készletkiárusítás!

A készletkiárusító vásárt neked és azoknak az ismerőseidnek szervezzük, akik jó áron keresnek minőségi burkolatot.

Érdekel

Az idei nyár sem telhet el az immár hagyományosnak mondható csempe-szaniter kiárusítás nélkül!

Több száz csúcsminőségű csempe-szaniter és minden egyéb szóba jöhető fürdőszobafelszerelés
verhetetlen, akár 50%-os kedvezménnyel vár három napon át, a készlet erejéig!

Helyszín:
Göd, Ady Endre utca 121., OÁZIS raktártelep
Időpont:
2021. június 24-25-26.
csütörtök-péntek: 8:00 - 16:00
szombat: 8:00 - 12:00 között


Szeretnéd bebiztosítani a helyed és az elsők között válogatni? Jelezz vissza, ha számíthatunk rád.*

*Ha éppen nem állsz építkezés, felújítás előtt, de egy ismerősöd, családtagod vagy kollégád igen, akkor kérlek, küldd el neki az oldal linkjét.

TAVALY ELŐTT SZERETTÉTEK, EZÉRT ÚJRA  MEGSZERVEZZÜK A KÉSZLETKIÁRUSÍTÓ VÁSÁRT

Attól persze kiváló minőségűek, hogy egy fürdőszoba vagy 100 m2 burkolásához elegendők – ráadásul könnyen lehet, hogy éppen te vagy egy ismerősöd szeret bele első látásra a 200-féle termék valamelyikébe.

Néhány termék, amit nyitáskor még biztosan megtalálsz

Paradyz Meisha bianco

30 x 60 falicsempe

Saime Artica Roc Tabacco Rettificato

59,5 x 59 padlólap

Riho S301

zuhanykabin

Ravak Love Story

kád, balos

Ravak Gigant

80x100 LA zuhanytálca fehér

Jika Cube

alsószekrény 50x34 cm-es mosdóval, 2 ajtóval, fehér

Ilyenek voltak a Készletkiárusító napok

„Hogy találtunk-e itt burkolatot? Az egész házam innen lett burkolva. A saját lakásomba pont elegendőek voltak azok, melyekből kevesebb mennyiséget találtunk, egy eladásra épített házhoz pedig a nagyobb mennyiségből vittünk. Olcsóbban jutottam hozzá minőségi lapokhoz. Ami még nagyon pozitív volt, hogy ott helyben segítséget is kaptunk. Egy piramisos kolléga majdnem 4 órán keresztül mutatta végig türelmesen, miből lehet választani, mert nem tudtunk dönteni. Végül nem volt olyan burkolat, amit ne tudtunk volna összepárosítani.”

Kristóffy Ildikó
CRG Guild

„Padlólapot vásároltunk itt, egy famintás, hosszú 15*90-est a teraszra. Elégedettek vagyunk vele, kedvező áron jutottunk hozzá.”

Pásztor László
Nova-Rom

„Három lakásba vásároltunk burkolatot. Jól össze tudtuk válogatni. Amit terveztünk, azt mind meg tudtuk venni. Egyáltalán nem volt zavaró, hogy különböző mennyiségek voltak, a kollégák helyben segítettek.”

Zsíros Csaba
DK Car

Néhány kérdés, ami benned is felmerülhet

Mikor lesz nyitva a vásár és hol lesz pontosan?
3 napon át tart: 2021. június 24-25-én 8:00 - 16:00 óra között, 26-án 8:00 - 12:00- ig Gödön, az Oázis raktártelepünkön (Göd, Ady Endre utca 121.)
Mekkora akcióra számíthatok?
Mivel a kiárusítási listánkban többszáz termék van, így nem egy egységes százalékos kedvezményt, hanem konkrét m2 árakat határoztunk meg.Ezért fogsz olyan burkolatokat találni, amelyeknél a kedvezmény mértéke a korábbi eladási árakból 15-20% lesz, de bizonyos tételek esetében akár 50% feletti kedvezményt tartalmaznak a készlet erejéig. Az árakat viszont az eladhatóság is befolyásolja, így a nagyobb mennyiségű olasz gyártók esetében más lesz az árszint, mint a néhány dobozzal elérhető magyar gyártó termékeinél.
Ezek régi termékek?
Nem. Nem arról van szó, hogy összeszedtük, ami évek óta porosodik a raktárban, hanem arról, hogy ezeket a termékeket egyelőre levesszük a kínálatunkból és nem akarjuk, hogy a helyet foglalják a polcokon. Kidobni persze fájna a szívünk, ezért inkább kedvezményes áron eladjuk őket.
Van olyan időszak, amikor többen mennek?
Az a tapasztalatunk, hogy reggel többen érkeznek, napközben pedig csendesül a forgalom (tulajdonképpen ez érthető). Nem biztos, hogy ez idén is így lesz, de ha nem akarsz a csúcsidőszakban válogatni, akkor azt javasoljuk, hogy késő délelőtt vagy kora délután gyere (kivéve, ha a legnagyobb elérhető készletből akarsz válogatni, mert az csak az első nap reggelén áll majd rendelkezésre).
Lesz olyan, aki segít pakolni?
Természetesen. Kint lesznek a raktáros kollégáink is, hogy segítsenek.
Ha a kipakolt kategóriák közül nem tetszik meg semmi, de sürgető a burkolatbeszerzés, akkor tudtok segíteni?
Igen, ebben az esetben várunk szeretettel fürdőszoba bemutatótermünkben, ahol nemcsak megnézni tudod az aktuális termékkínálatot, hanem szakértői tanácsot is kérhetsz. A készletkiárusító akciónk viszont nem minden termékünkre érvényes, hanem csak azokra, amelyek készletezését a továbbiakban meg szeretnénk szüntetni.

PÁR KATTINTÁS ÉS TUDJUK, HOGY SZÁMÍTHATUNK RÁD

ITT ÉS MOST BEBIZTOSÍTHATOD A HELYED ÉS AZ ELSŐK KÖZÖTT VÁLOGATHATSZ…
Számunkra is fontos infó, ha előre látjuk, milyen kapacitással tervezzünk. Ha sokan jelentkeztek, akkor szólunk még pár kollégánknak, hogy segítsen be ebben a három napban.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.

Ismersz olyat, aki szintén hideg-, vagy melegburkolatra vadászik és eszméletlenül jó vásárt akar csinálni?
Oszd meg velük készletkisöprő akciónkat: