Jön a szeptemberi
készletkiárusítás:

A készletkiárusító vásárt neked és azoknak az ismerőseidnek szervezzük, akik jó áron keresnek minőségi burkolatot.

Érdekel

Képzeld, idén is összegyűjtöttünk jó pár bontatlan doboz olasz, német, magyar és lengyel gyártású burkolatot, ami csak egy-egy helyiségre elegendő mennyiségben maradt készleten.

Úgy döntöttünk, hogy ezeket mind kiárusítjuk,  úgyhogy téged is várunk szeptember 10. és 12. között Gödön a Pesti út 131. szám alatti telephelyünkön, ha jó áron akarsz igényes burkolatot beszerezni és megnyugtat, hogy a kérdéseidre képzett szakemberek válaszolnak.

Szeretnéd bebiztosítani a helyed és az elsők között válogatni? Jelezz vissza, ha számíthatunk rád.*

*Ha éppen nem állsz építkezés, felújítás előtt, de egy ismerősöd, családtagod vagy kollégád igen, akkor kérlek, küldd el neki az oldal linkjét.

TAVALY SZERETTÉTEK, EZÉRT IDÉN IS MEGSZERVEZZÜK A KÉSZLETKIÁRUSÍTÓ VÁSÁRT

Attól persze kiváló minőségűek, hogy egy fürdőszoba vagy 100 m2 burkolásához elegendők – ráadásul könnyen lehet, hogy éppen te vagy egy ismerősöd szeret bele első látásra a 200-féle termék valamelyikébe.

Néhány termék, amit nyitáskor még biztosan megtalálsz

Armonie by Arte casa Wild Nocciola

15 x 60 padlólap

Armonie by Arte casa Wild Noce

15 x 60 padlólap

Classen Adventure 4V Philadelphia Oak

Laminált padló 8 mm

Classen Adventure 4V Anderson Oak

Laminált padló 8 mm

Zalakerámia Legno ZBD 42035

25 x 40 falicsempe

Zalakerámia Selma Avorio

25 x 40 falicsempe

Ilyenek voltak a Készletkiárusító napok

„Hogy találtunk-e itt burkolatot? Az egész házam innen lett burkolva. A saját lakásomba pont elegendőek voltak azok, melyekből kevesebb mennyiséget találtunk, egy eladásra épített házhoz pedig a nagyobb mennyiségből vittünk. Olcsóbban jutottam hozzá minőségi lapokhoz. Ami még nagyon pozitív volt, hogy ott helyben segítséget is kaptunk. Egy piramisos kolléga majdnem 4 órán keresztül mutatta végig türelmesen, miből lehet választani, mert nem tudtunk dönteni. Végül nem volt olyan burkolat, amit ne tudtunk volna összepárosítani.”

Kristóffy Ildikó
CRG Guild

„Padlólapot vásároltunk itt, egy famintás, hosszú 15*90-est a teraszra. Elégedettek vagyunk vele, kedvező áron jutottunk hozzá.”

Pásztor László
Nova-Rom

„Három lakásba vásároltunk burkolatot. Jól össze tudtuk válogatni. Amit terveztünk, azt mind meg tudtuk venni. Egyáltalán nem volt zavaró, hogy különböző mennyiségek voltak, a kollégák helyben segítettek.”

Zsíros Csaba
DK Car

Néhány kérdés, ami benned is felmerülhet

Mikor lesz nyitva a vásár és hol lesz pontosan?
Szeptember 10-11-én 9.00-16.00-ig, 12-én pedig 9.00-12.00-ig Gödön a Pesti út 131. szám alatt az udvaron közvetlenül a raktár mellett. (Biztos, hogy megtalálod, mert egyértelműen mutatjuk majd az utat.)
Mekkora akcióra számíthatok?
Mivel a kiárusítási listánkban többszáz termék van, így nem egy egységes százalékos kedvezményt, hanem konkrét m2 árakat határoztunk meg.Ezért fogsz olyan burkolatokat találni, amelyeknél a kedvezmény mértéke a korábbi eladási árakból 15-20% lesz, de bizonyos tételek esetében akár 50% feletti kedvezményt tartalmaznak a készlet erejéig. Az árakat viszont az eladhatóság is befolyásolja, így a nagyobb mennyiségű olasz gyártók esetében más lesz az árszint, mint a néhány dobozzal elérhető magyar gyártó termékeinél.
Ezek régi termékek?
Nem. Nem arról van szó, hogy összeszedtük, ami évek óta porosodik a raktárban, hanem arról, hogy ezeket a termékeket egyelőre levesszük a kínálatunkból és nem akarjuk, hogy a helyet foglalják a polcokon. Kidobni persze fájna a szívünk, ezért inkább kedvezményes áron eladjuk őket.
Van olyan időszak, amikor többen mennek?
Az a tapasztalatunk, hogy reggel többen érkeznek, napközben pedig csendesül a forgalom (tulajdonképpen ez érthető). Nem biztos, hogy ez idén is így lesz, de ha nem akarsz a csúcsidőszakban válogatni, akkor azt javasoljuk, hogy késő délelőtt vagy kora délután gyere (kivéve, ha a legnagyobb elérhető készletből akarsz válogatni, mert az csak az első nap reggelén áll majd rendelkezésre).
Lesz olyan, aki segít pakolni?
Természetesen. Kint lesznek a raktáros kollégáink is, hogy segítsenek.
Ha a kipakolt kategóriák közül nem tetszik meg semmi, de sürgető a burkolatbeszerzés, akkor tudtok segíteni?
Igen, sőt, a vásár mellett lesz a bemutatótermünk, ahol a 3D látványterveket készítő kolléganőnk is ott lesz, tehát nemcsak megnézni tudod az aktuális termékkínálatot, hanem szakértői tanácsot is kérhetsz.
A készletkiárusító akciónk viszont nem minden termékünkre érvényes, hanem csak azokra, amelyek készletezését a továbbiakban meg szeretnénk szüntetni.

PÁR KATTINTÁS ÉS TUDJUK, HOGY SZÁMÍTHATUNK RÁD

ITT ÉS MOST BEBIZTOSÍTHATOD A HELYED ÉS AZ ELSŐK KÖZÖTT VÁLOGATHATSZ…
Számunkra is fontos infó, ha előre látjuk, milyen kapacitással tervezzünk. Ha sokan jelentkeztek, akkor szólunk még pár kollégánknak, hogy segítsen be ebben a három napban.

Tájékoztatunk, hogy az adatkezelés a Te személyes hozzájárulásodon alapul. Köteles vagy a személyes adatokat megadni, ha választ szeretnél kapni tőlünk. Az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy a kért választ nem tudjuk elküldeni Neked. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező. Köszönjük, hogy pontosan megadod elérhetőségeidet, és ha kérdéseink lennének, könnyen elérhetünk.Kérlek, figyeld az e-mailjeidet, mert küldünk egy visszaigazolást arról, hogy sikeres volt a regisztrációd. Ha nem találod a levelünket (és a spam mappát is megnézted), akkor írj nekünk a joljart.ildiko@piramisepitohaz.hu e-mail címre és megnézzük, hol csúszott hiba a rendszerbe.

Ismersz olyat, aki szintén hideg-, vagy melegburkolatra vadászik és eszméletlenül jó vásárt akar csinálni?
Oszd meg velük készletkisöprő akciónkat:

//