CSEMPE-SZANITER KÉSZLETKIÁRuSÍTÁS A PIRAMISNÁL

2021. november 5-6.
PIRAMIS OÁZIS: GÖD, ADY ENDRE ÚT 121.

Érdekel

Válogass a kifutó termékeinkből, hihetetlenül alacsony árakon!

A készletkiárusítás sztárjai:

VILLEROY Artis

ráültethető fehér modókagyló
610x410x150 cm

GROHE Eurosmart

Mosogató csaptelep
egykaros, króm

Ravak SD 760
Rosa II

fehér mosdószekrény
760x490x470 mm

ALFÖLDI Bázis

kerámiamosdó
56x46 cm

RIHO Lyra Hit Hidro

jobbos kád
153x100 cm

PARADYZ Meisha

Bianco falicsempe
30x60 cm

PARADYZ Meisha

Brown falicsempe
30x60 cm

RAGNO Woodlike

Walnut matt padlólap
15x90 cm

FAP Roma

Pietra Matt falicsempe
30x60 cm

FAP Frame

Knot Earth falicsempe
30,5x56 cm

FAP Frame

Knot Sand falicsempe
30,5x56 cm

CLASSEN Neutral

laminált padló
6 mm

Kíváncsi vagy a teljes árukészletre?

A gombra kattintva máris letöltheted!

Letöltöm a listát*

*A listában szereplő tételek és darabszámok tájékoztató jellegűek, a kiárusítás kezdetéig változhatnak.

Néhány kérdés, ami benned is felmerülhet

Mikor lesz nyitva a vásár és hol lesz pontosan?
2 napon át tart: 2021. november 5-én 8:00 - 16:00 óra között, 6-án 8:00 - 12:00 óra között Gödön, az Oázis raktártelepünkön (Göd, Ady Endre utca 121.)
Mekkora akcióra számíthatok?
Mivel a kiárusítási listánkban többszáz termék van, így nem egy egységes százalékos kedvezményt, hanem konkrét m2 árakat határoztunk meg.Ezért fogsz olyan burkolatokat találni, amelyeknél a kedvezmény mértéke a korábbi eladási árakból 15-20% lesz, de bizonyos tételek esetében akár 50% feletti kedvezményt tartalmaznak a készlet erejéig. Az árakat viszont az eladhatóság is befolyásolja, így a nagyobb mennyiségű olasz gyártók esetében más lesz az árszint, mint a néhány dobozzal elérhető magyar gyártó termékeinél.
Ezek régi termékek?
Nem. Nem arról van szó, hogy összeszedtük, ami évek óta porosodik a raktárban, hanem arról, hogy ezeket a termékeket egyelőre levesszük a kínálatunkból és nem akarjuk, hogy a helyet foglalják a polcokon. Kidobni persze fájna a szívünk, ezért inkább kedvezményes áron eladjuk őket.
Van olyan időszak, amikor többen mennek?
Az a tapasztalatunk, hogy reggel többen érkeznek, napközben pedig csendesül a forgalom (tulajdonképpen ez érthető). Nem biztos, hogy ez idén is így lesz, de ha nem akarsz a csúcsidőszakban válogatni, akkor azt javasoljuk, hogy késő délelőtt vagy kora délután gyere (kivéve, ha a legnagyobb elérhető készletből akarsz válogatni, mert az csak az első nap reggelén áll majd rendelkezésre).
Lesz olyan, aki segít pakolni?
Természetesen. Kint lesznek a raktáros kollégáink is, hogy segítsenek.
Ha a kipakolt kategóriák közül nem tetszik meg semmi, de sürgető a burkolatbeszerzés, akkor tudtok segíteni?
Igen, ebben az esetben várunk szeretettel fürdőszoba bemutatótermünkben, ahol nemcsak megnézni tudod az aktuális termékkínálatot, hanem szakértői tanácsot is kérhetsz. A készletkiárusító akciónk viszont nem minden termékünkre érvényes, hanem csak azokra, amelyek készletezését a továbbiakban meg szeretnénk szüntetni.

Ilyenek voltak a Készletkiárusító napok

„Hogy találtunk-e itt burkolatot? Az egész házam innen lett burkolva. A saját lakásomba pont elegendőek voltak azok, melyekből kevesebb mennyiséget találtunk, egy eladásra épített házhoz pedig a nagyobb mennyiségből vittünk. Olcsóbban jutottam hozzá minőségi lapokhoz. Ami még nagyon pozitív volt, hogy ott helyben segítséget is kaptunk. Egy piramisos kolléga majdnem 4 órán keresztül mutatta végig türelmesen, miből lehet választani, mert nem tudtunk dönteni. Végül nem volt olyan burkolat, amit ne tudtunk volna összepárosítani.”

Kristóffy Ildikó
CRG Guild

„Padlólapot vásároltunk itt, egy famintás, hosszú 15*90-est a teraszra. Elégedettek vagyunk vele, kedvező áron jutottunk hozzá.”

Pásztor László
Nova-Rom

„Három lakásba vásároltunk burkolatot. Jól össze tudtuk válogatni. Amit terveztünk, azt mind meg tudtuk venni. Egyáltalán nem volt zavaró, hogy különböző mennyiségek voltak, a kollégák helyben segítettek.”

Zsíros Csaba
DK Car